سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان
هشدار درباره پیک جدید کرونا؛

شیوع امیکرون در ایران شدت گرفت

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: باتوجه به روند افزاینده تعداد موارد مثبت مبتلا به اُمیکرون در سراسر کشور بنظر می‌رسد که نزدیک به پیک اُمیکرون باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، حمیدرضا جماعتی اظهار داشت: در جلسه روز گذشته کمیته علمی برای پیشگیری از موج سنگین کرونا، بحث و بررسی‌های زیادی شد. یکی از توصیه‌ها این بود که استفاده از ماسک در تمامی مجامع، سازمانها، ادارات، دانشگاه‌ها و تمامی محل‌های تجمع مسقف، الزامی شود و از ماسک‌های استاندارد استفاده شود چراکه ماسک‌های پارچه ای، کارایی چندانی ندارند و ماسک‌های استاندارد و سه لایه برای افراد عادی، مورد تایید است.

وی افزود: در مطالعات نشان داده شده که استفاده از ماسک حدود ۳۰ درصد می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به اُمیکرون موثر باشد.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: باتوجه به مطالعاتی که در مورد اثرات واکسیناسیون انجام شده، توصیه کمیته علمی این است که مردم سریعا نوبت سوم واکسن کرونا را تزریق کنند چراکه تزریق دُز سوم، می‌تواند بیش از ۸۰ درصد از بستری شدن در بیمارستان‌ها پیشگیری کند. همچنین واکسیناسیون کارکنان سازمان‌ها و ادارات دولتی، باید الزامی شود.

جماعتی خاطرنشان کرد: به معاونت بهداشت وزارت بهداشت توصیه شد که افرادی که تست سریع کرونا انجام می‌دهند و دارای علائم و تست مثبت هستند، در سامانه‌ای بتوانند نتایج این تست‌ها را به صورت خوداظهاری ثبت کنند.

وی تاکید کرد: اخیرا سازمان غذا و دارو آمریکا، مصرف داروی سه روزه رمدسیویر را در کلینیک‌های سرپایی تایید کرد و این مساله نیز در جلسات گذشته کمیته علمی مورد بحث و تصویب قرار گرفته بود و مقرر شد که تزریق رمدسیویر در کلینیک‌های سرپایی و بستری موقت که قبلا از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت مجوز دارند، برای افرادی که تا ۷ روز از شروع علائم آن‌ها گذشته باشد و واجد عوامل خطر و بیماری‌های زمینه‌ای و نقص ایمنی باشند که باعث افزایش بستری و مرگ و میر آن‌ها شود، به صورت ۳ روزه مورد استفاده قرار گیرد و مذاکراتی از طریق معاونت درمان وزارت بهداشت با سازمان‌های بیمه گر انجام شود تا این دارو، تحت پوشش بیمه قرار گیرد./فارس

ارسال نظر